Symaskinsservice

Symaskinsservice

 

Lämna gärna din maskin till oss på Macgivery Symaskinsspecialisten för auktoriserad och certifierad symaskinsservice i vår egen verkstad.

 

Vi servar alla symaskinsmodeller och märken på marknaden, även overlocker, industrimaskiner och datoriserade broderimaskiner. Vi utför också skolservice, kontakta oss gärna för offert. info@macgivery.se

 

Vår tekniker har stor erfarenhet och kunskapsbredd och är också Sveriges Förstetekniker för Janome, Elna och Babylock symaskiner, vilket ger Dig stor trygghet i vår teknikers kapacitet och kunskap. Det innebär också att din maskin servas hos oss under hela garantitiden om den köpts in i Sverige.

 

Vår tekniker fortbildas kontinuerligt för att alltid vara uppdaterad inom den allra senaste tekniken.


Varmt välkommen att serva din symaskin hos oss.

Symaskinsservice


Välkommen med din symaskin till oss för service. Vi servar alla märken och typer av symaskiner.   För service och allmän översyn debiteras hos Macgivery fast pris för symaskiner 950:- 

                                                                                                             

Skulle någon komponent i din maskin visa sig vara trasig och måste bytas ut, kontaktar vi alltid dig för information om eventuell tillkommande kostnad.


Vi lämnar alltid 12 månaders garanti på all utförd service.

Transportservice


Har du svårt att själv transportera din maskin för service går det alldeles utmärkt att kontakta oss för upphämtning av din maskin, ett uppskattat erbjudande som gäller inom hela Stockholmsområdet.


Kontakta oss redan idag för att boka en passande tid så kommer vi ut och hämtar er maskin. Kostnad för transportservice är 200:-

Ring för bokning på 08-37 66 11 eller maila på info@macgivery.se

Skolservice


Vi servar sedan flera år tillbaks symaskiner på skolor och fritidshem i Stockholmsområdet, även på Gotland. Behöver din skola service, kontakta oss gärna för offert. Vi är rörliga och kan självklart serva på de allra flesta destinationer.


Vi kommer ut till din skola och servar på plats direkt i textilsalen. Vi lämnar alltid 1 års garanti på all utförd skolservice.


Behöver din skola nya symaskiner finns alla modeller tillgängliga till rabatterat skolpris. Kontakta oss gärna för offert och bokning på info@macgivery.se

Service av industrimaskiner


Vi har också många års erfarenhet av service på industrimaskiner av alla märken och modeller. Vi servar idag hos många etablerade designers och formgivare i hela Sverige.


Vi kommer självklart ut till ditt företag, ateljé och liknande och servar direkt på plats om så önskas. Många av våra kunder uppskattar detta då industrimaskiner ofta är tunga att lämna in på service själv. Vi kan också hämta upp din industrimaskin för service i vår verkstad, tillkommer vår gällande transportservicekostnad. Pris för industrimaskinservice är 690:- per timme, plus moms och ev delar.


Kontakta oss gärna för att boka service på industrimaskinen 08-37 66 11 - info@macgivery.se

Slipningsservice


Vi tar också emot saxar och overlockknivar för professionell slipning. Efter en tids användning behöver också favoritsaxen slipas och få ny grundegg med ny skärpa. Vid slipningsservice hos oss profilerar vi om saxarna och de blir på detta sätt som nya igen.


Overlockknivar slipar vi också, alla slags modeller av över- och underkniv för overlocker.


Grundslipning av sax 125:-

Grundslipning overlockkniv 99:- per styck, 175:- per par


Varmt välkommen in på slipning!

Tips från Macgivery Symaskinsspecialisten


Oavsett maskintyp är det viktigt att förvara symaskinen bra för att skydda mot fukt och damm de tillfällen din maskin inte används.


Lämna in din symaskin kontinuerligt på professionell symaskinsservice så upprätthåller du bästa kondition på din maskin.


Varmt välkommen att lämna din maskin till oss för auktoriserad och certifierad symaskinsservice.