KURSER

KURSER


Symaskinskurs

Passa på att boka in en kurs hos Macgivery Symaskinsspecialisten. När du köper en symaskin hos oss ingår en kostnadsfri symaskinskurs. Oavsett symaskinsmodell får du på din symaskinskurs tillfälle att lära känna din nya maskin fullt ut och alla dess olika funktioner och tillbehör. Du får svar på alla dina frågor och vi bjuder alltid på kaffe och te. Detta erbjuder vi alla våra kunder som köpt sin symaskin hos oss.


Har du kanske fått en ny symaskin i present och vill lära dig maskinen trots att den köpts någon annanstans går det också fint att boka in. Vi tar då ut en kurskostnad på 950:-


Sykurs med skapande och mingel

Med jämna mellanrum ordnar vi sykurser med mingel och godsaker och möjlighet att vara kreativ och sy tillsammans med andra härliga människor utifrån ett passande tema. Det kan vara sömnad av julpyssel, babymössor, kuddar och mycket mer. En av våra omtyckta kurser hade temat "Balkonger och uterum" med sömnad av dukar och kuddar och fokus på Janome 644 D samt Janome DC 6030. Följ oss gärna på vår Facebook-sida för info om nästa sykurstillfälle. 

Sömnadskurs med formgivare och designers

Emellanåt bjuder vi in en formgivare eller designer som visar sina kreationer, symaskiner och tekniker som de själva föredrar att använda sig av. Ibland blir det mer fokus på sömnad och en kurs man betalar för, ibland blir det mer av en kundkväll med bubbel, mingel och godsaker och specialpriser på allt.


Speciellt omtyckta formgivare vi haft hos oss är Ulrika Hallgren med "Häxan Hulda" och Birgit Orrenius med "Auroras Design" och Gunilla Löfgren med "Gunillas Design".


Vill du också vara formgivare en kväll hos oss? Hör gärna av dig på info@macgivery.se

Overlockkurs och skaparglädje i Visby

Supertrevlig dag nyligen i Langska Huset, Visby, Gotland. Macgivery Symaskinsspecialisten bjöds in av "Hemslöjden på Gotland" för att visa, inspirera och berätta allt man behöver veta om framför allt overlocksömnad och overlockmaskinerna Janome MyLock 644 D och Babylock Imagine.


Stort tack till alla härliga besökare och fina initiativtagare till detta event. Gotländskt mingel med kaffe, sömnad och inspiration blev kanon :-)


Vill du att vi kommer på en liknande dag/kväll i närheten av dig? Maila oss så kanske vi kan ordna något liknande på plats. info@macgivery.se