Just nu


Varmt välkommen till Macgivery Symaskinsspecialisten!


Hos oss hittar du allt du behöver inom symaskiner och symaskinsservice och mängder av tillbehör såsom tråd, nålar, saxar, lampor, pressarfötter, symaskinsväskor, måttband och mycket mer. 


Just nu har vi flera fördelaktiga erbjudanden och kampanjer både i vår fysiska butik i Bromma, Stockholm och i vår webshop. Följ länken eller gå in på https://www.macgiverywebshop.se


Passa gärna på att följa oss på Instagram och Facebook för härliga bilder och senaste nytt i vår butik och webshop.

Kampanjerbjudande på fina Janome Skyline S5


Symaskinen Janome Skyline S5 är kraftfull, stilig och mångsidig, passande för dig med passion för sömnad, quiltning och dekoration.


Just nu och hela juni och juli månad kommer en ytterlgare symasin med på köpet när du köper Janome Skyline S5; nämligen Janome Sew Mini Deluxe, en liten söt symaskin passande för barnen, helt utan extra kostnad.


Janome Skyline S5 lgger på 16 995:- finns både i vår fysiska butik och i vår webshop  www.macgiverywebshop.se
Presenter och Överraskningar


Just nu hälsar vi varmt välkomna till oss för att ta del av våra fina erbjudanden och kampanjpriser. Hos oss finns mycket att välja mellan, när det är dags att överraska till födelsedagar och liknande.


Även presentkort finns att överraska med.


Vi finns både i vår fysiska butik och i vår webshop 

www.macgiverywebshop.se   Kampanjerbjudande på Janome            Memory Craft 6700 P


    Sy- quilt och ateljémaskinen Janome Memory Craft 6700 P är kraftfull och erbjuder ett stort sömutbud, stabilitet, användarvänliga funktioner och hög hastighet som ger industrikänsla.

   

Just nu och under hela juni och juli månad kommer fina produkter med på köpet , till ett värde av 2 960:- helt utan extra kostnad;

Cirkelsömnadslinjal, 18 000 m Wonderfil Polyfasttråd och även symaskinen Janome Sew Mini Deluxe, passande för barnen.


Vi skickar fraktfritt inom Sverige eller lägger undan i butik. Pris per st 25 995:-

Ring på 08-37 66 11 eller maila på info@macgivery.se för att reservera din Janome Memory Craft 6700 P.

Kampanjerbjudande på fina BabyLock Acclaim


Semi-industriella overlockmaskinen BabyLock Acclaim är maskinen för dig med extra höga krav, syr ofta och mycket och värdesätter kvalitet, användarvänlighet och komfort. Fantastiskt smidig luftträdning av både nåltrådar och gripartrådar. 


Just nu under juni och juli månad kommer flera produkter med på köpet utan extra kostnad, till ett värde av 2 590:-, nämligen 5 st extra pressarfötter, 4 koner overlocktråd och 4 koner softlocktråd.


Finns både i vår fysiska butik och i vår webshop  www.macgiverywebshop.seTack för att Du handlar hos

Macgivery Symaskinsspecialisten