Just nu


Varmt välkommen till Macgivery Symaskinsspecialisten!


Hos oss hittar du allt du behöver inom symaskiner och symaskinsservice och mängder av tillbehör såsom tråd, nålar, saxar, lampor, pressarfötter, symaskinsväskor, måttband och mycket mer. 


Just nu har vi flera fördelaktiga erbjudanden och kampanjer både i vår fysiska butik i Bromma, Stockholm och i vår webshop. Följ länken eller gå in på www.macgiverywebshop.se


Passa gärna på att följa oss på Instagram och Facebook för härliga bilder och senaste nytt i vår butik och webshop.

Just nu ändrade

       Öppettider

  5-8 augusti

Vi har tillfälligt ändrade öppettider just nu mellan den 5-8 augusti, då vi istället befinner oss på Jobb-Konferens. Butiken öppnar enligt ordinarie öppettider i vecka 32 igen. Vår webshop är såklart alltid öppen.


Kontakta oss gärna om det finns något vi kan hjälpa till med, så återkopplar vi och försöker ordna på bästa sätt.


Maila oss gärna på info@macgivery.se

Styrkekramar 


I dessa tider sänder vi styrkekramar till alla. Vi har ordnat en rad säkerhetsanpassningar av omtanke om alla lite äldre, alla i riskgrupp och alla som vill vara försiktiga i dessa tider.


I vår fysiska butik har vi endast 2 kunder samtidigt inne i butiken. Kika gärna in, och avvakta en liten stund ute, om du ser ett annat sällskap, så tar vi god hand om dig så snart befintlig kund är klar. På så sätt ser vi till att hjälpas åt och undvika trängsel. Vi har givetvis handesinfektion för alla, avstånds- markeringar på golvet, blippfunktion och swish i kassan och all övrig säkerhetsanpassning.


I Stockholmsområdet erbjuder vi denna period gratis hemleverans till din trappa. Detta gäller både för symaskinsservice och för önskade produkter både i vår butik och webshop. Kika gärna i vårt sortiment om det finns något att pigga upp sig med, ibland mår man bättre av att ta fram sin kreativa sida och skapa något mitt i allt.


Vill du överraska någon med en hemlevererad gåva? Kontakta oss gärna på info@macgivery.se så hjälper vi till på bästa sätt. 


Överraskning


När vi alla rekommenderas att inte umgås och mingla i stora sällskap med släktingar och vänner, trots födelsedagar och andra högtider, vill vi tipsa om att ta hjälp av oss. Vi levererar önskad överraskning inslagen i fint paket, till din släkting/väns trappa inom Stockholmsområdet. För övriga orter skickar vi inslaget paket med posten.


Vi lämnar 10% rabatt på ordinarie pris för alla små och stora överraskningar. Någon som betyder mycket för dig blir säkert jätteglad över en oväntad gåva. Kika gärna i vår webshop www.macgiverywebshop.se

                                                                   

                                                    Maila oss gärna ditt önskemål på info@macgivery.se  


Tack för att Ni stöttar oss i dessa tider, det betyder allt för oss.