BABY LOCK IMAGINE 2

BABYLOCK IMAGINE 2 4-TRÅDIG OVERLOCK

Enkel att använda - professionelt resultat

 

Baby Lock tillverkar overlockmaskiner för dig som ställer höga krav. Passar dig som syr mycket, men även dig som syr någon gång ibland. Med 14 unika patent, trygghet med 5-års full garanti som ingår i köpet, användarvänligheten och det professionella sömresultatet är Baby Lock overlock det självklara valet för dig.

 

Overlockmaskin, 4-trådig

Stretch, flatlock, rullfåll

Förstärkt stretchsöm

Vertikala nålar

Luftträdning av griparna

Automastisk trådleverans

Nålträdare

1500 stygn i minuten

5 års fullgaranti

 

Är en användarvänlig 4-trådig overlock med professionellt syresultat. Syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Extra kort pressarfot för enkel manövrering i snäva kurvor och hörn.

 

Griparna träs enkelt med det unika ”Jet Air Threading Systemet” (luftträdning). Tack vare den automatiska trådleveransen beräknar och levererar din Imagine rätt trådlängd som behövs för att skapa varje stygn. Perfekt ”trådspänning” till alla typer av tyger.

 

Standard pressarfötter

Overlockfot monterad på maskinen

 

Standard tillbehör

Rengöringsborste med nålhållare

Nålask

Skruvmejsel liten och stor

Trådlock 4 stora

Trådnät 4 st

Trådhållarkoner 4 st

Skumgummiplattor 4 st

Pincett

Extra överkniv

Nålskruvar 2 st

Griparträdare

Fotpedal med strömkabel

Mjuk vinylplasthuv

Trädningsschema

Instruktionsbok

 

BABY LOCK - 14 UNIKA PATENT

Trygghetsgaranti ingår i köpet. Baby Lock garantin i 5 år är ett kostnadsfritt tillägg till Konsument- köplagen. Konsumentköplagen ger dig lagstadgad reklamationsrätt i 3 år.

 

1. Luftträdning

 

"ExtraordinAir" trädning, motordriven luft- trädning av griparna tillämpas på Ovation och Enlighten. Imagine-2 gripartrådar träs automatiskt med JetAir luftträdning med ett enkelt tryck på luftbälgens handtag.

 

2. Automatisk trådleverans

 

Beräknar och levererar exakt trådmängd till varje stygn, vilket skapar perfekta stygn i alla tygkvaliteter även med olika trådgrovlekar.

 

3. Griparsystem

 

Griparna är extra kraftiga vilket bidrar till stabilitet och hållbarhet.

 

4. Knivar

 

Griparna är extra kraftiga vilket bidrar till stabilitet och hållbarhet.

 

5. Tubformade gripare

 

De tubformade griparna gör att trådarna ligger kvar i trådbanan utan att trassla. Trä maskinen i den ordningsföljd du vill.

 

6. Nålträdare

 

Enlighten och Imagine-2 har inbyggd nålträdare.

 

7. Kedje- & tvillingsöm trådjustering

 

Alla tre nålarna kontrolleras av en och samma trådjustering.

 

8. Vertikala nålar

 

Vertikala nålar ger mer kraft för bättre stygnkvalitet i tjocka tyger.

 

9. Differentialmatning

 

Justerbar differentialmatning förhindrar att tyget drar ihop eller töjer sig. Differentialen är en särskild enhet direkt kopplad med drivaxeln vilket ger mer effekt. Justerbar mellan 0,6 - 2,0.

 

10. Dekorativ vågsöm ”wave”

 

Över- och undergripartrådarna framträ- der stegvis vart 25 stygn och skapar en vågformad söm “wave”. Sömmen kan även sys som rullfåll och flatlock. Endast Ovation och Enlighten.

 

11. Matning av tyget

 

Matarsystemet håller stygnen platta och i balans oavsett hastighet, tyg eller stygn. När du ändrar skärbredden rör sig stygn- fingret och knivblad tillsammans, vilket innebär att trådarna inte behövs justeras.

 

12. Kombinations sömmar

 

Kombinations sömmar med 6, 7 och 8 Baby Lock är den enda overloc- ken på marknaden med 8 trådar och var dessutom den första overlocken i världen som klarade av att kombinera overlock med tvillingsöm i en och samma operation.

 

13. Justerbar stygnlängd, auto rullfåll

 

Stygnlängden justeras lätt genom att vrida på stygnlängdväljaren 0,75-4 mm. Väljaren har två skalor, en för normal sömnad och en för rullfåll. Stygnfingret fälls automatiskt ner när stygnlängden ställs för rullfåll.

 

14. Stygn utanför tyget “Chain-off”

 

För att sy en trippel - eller tvillingsöm (co- ver söm) behöver man inte som på andra traditionella overlocker börja och sluta med tyg under pressarfoten. Med Baby Lock får man även en trådkedja utanför tyget vilket förhindrar att sömmen repas upp.

Symaskinsservice

Auktoriserad och certifierad symaskinsservice av alla symaskinsmodeller och märken även overlock, industrimaskiner och skolservice

Vi är återförsäljare för Janome, Elna, Babylock, Juki och Husqvarna Viking symaskiner.

 

Köper du din maskin hos oss ingår alltid en kostnadsfri och komplett symaskinskurs för att du ska känna dig riktigt hemma med din nya maskin

Förutom symaskiner och symaskinstillbehör som tråd, saxar, nålar och lampor, finns också färgstarka och snyggt designade barnkläder från noga utvalda märken med hög kvalité i vår butik.

 

Vi utför också professionell slipning av saxar, och knivar för overlockmaskiner i vår egen serviceverkstad.

Symaskinsservice

Vi utför också auktoriserad och certifierad symaskinsservice och reparation av alla symaskinstyper och märken, även overlock,

datoriserade maskiner, kombimaskiner och alla slags industrimaskiner.

 

Webshop

Varmt välkommen att besöka vår webshop! Klicka här

 

BETALNINGSMETODER

 

 

BANK

Kontakta Oss

Gustav III:s Väg 30 ,

168 30 Bromma Stockholm

Ring Oss:

0046(0)8 37 66 11

0046 (0)70 421 79 54